Koronatiedotteita

Koronavirus ja Tiirismaan Latu

Tiirismaan Latu noudattaa toiminnassaan AVI:n, THL:n  ja Suomen Ladun koronaepidemiaohjeistusta.

Koronaepidemian rajoituksien takia Tiirismaan Ladun yleisötapahtumat, koulutukset ja kokoukset ovat osittain tauolla. Viikkolenkkejä järjestetään pienryhmissä.

Ulkona on turvallista liikkua ja  turvavälien pitäminen on helpompaa. Seuraa lajikohtaisia tiedotuksia Tiirismaan Ladun FB-sivuilla. Mtb-lenkit tauolla -18.4.2021.

Ulkoile vastuullisesti – Suomen Ladun vinkit koronapandemian aikaiseen ulkoiluun

  • ”Suomen Latu haluaa olla mukana ehkäisemässä koronaviruksen aiheuttamaa epidemiaa. Suomen Latu seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja valtioneuvoston linjauksia liittyen koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan. Tiedotamme yhdistyksiämme heti, jos valtionhallinnon linjauksissa tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat myös järjestömme toimintaan.
  • Suomen Ladun hallitus toivoo, että jäsenyhdistykset ottavat toiminnassaan käyttöön viranomaisohjeistukset ja suosittelee jäsenyhdistyksiään toimimaan omilla paikkakunnillaan Suomen Ladun laatimien periaatteiden mukaisesti. Jäsenyhdistykset päättävät toki itse omista yleisötilaisuuksistaan, kokouksistaan ja muista tapahtumista, joita järjestävät tai joihin osallistuvat.Kannustamme kaikkia jäseniämme silti nauttimaan ulkoilusta ja luonnosta – omatoimisesti. ”